Over ons

Over ons

 

geWOON Vastgoedbeheer B.V. is een onafhankelijk beheerkantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg. Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een tussenpersoon verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

 

 

geWOON Vastgoedbeheer

 

10 jaar kennis van de huurmarkt en vastgoedbeleggingen. 

 

Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoedbeheer en de juridische afhandeling van contracten.

Ons Team

Front-office medewerker

Cindy Frambach

 

De communicatie met verhuurder, huurders en

technische dienst wordt opgepakt door Cindy. Haar enthousiasme, communicatieve vaardigheden en snelle werkwijzen creëren de ideaal situatie voor tevreden (ver)huurders!

Directeur

Rik Smeets

 

Voor advies over vastgoedbeleggingen, rendement en verhuurbaarheid bent u bij Rik aan het juiste adres. Met veel kennis over de markt en een groot netwerk weet hij de deals te sluiten nog voor deze officieel op onze website gepubliceerd staan.

Financieel Manager

Andrea Smeets-Schröders

 

Ruime juridische en financiele kennis zorgen voor overzichtelijke dossiers, up-to-date financiele overzichten en duidelijkheid in betalingen. Dit alles door de administratieven krachten van Andrea. 

Onze Missie

 

geWOON Vastgoedbeheer wil het beleggen in vastgoed voor iedereen bereikbaar maken door de zorgen weg te nemen en enkel de voordelen van investeren in woningen naar voren te halen.

 

 

Waarom kiest u voor ons?

 

  • Volledig ontzorgt beleggen met de beste ondersteuning.
  • Geen omkijken naar huurpenningen en telefoontjes over problemen.
  • Regelmatige inspecties van uw vastgoed. 
  • Fiscale voordelen van professionele vastgoedmanager. 
  • Samenwerking met een gespecialiseerde partij die graag ondersteunt in de groei van uw portefeuille. 

 

 

 

 

geWOON Vastgoedbeheer B.V.

Essendijk 26

6243 BJ  Geulle


T. 043 364 10 40

E. Contact@geWOONVastgoedbeheer.nl