Over ons

Wie is geWOON Vastgoedbeheer?

geWOON Vastgoedbeheer B.V. is een onafhankelijk beheerkantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg. Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een tussenpersoon verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

Onze kracht

10 jaar kennis van de huurmarkt en vastgoedbeleggingen.

Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoedbeheer en de juridische afhandeling van contracten.

Button Text

Ons team

Rik-smeets
Rik Smeets
Directeur

Voor advies over vastgoedbeleggingen, rendement en verhuurbaarheid bent u bij Rik aan het juiste adres. Met veel kennis over de markt en een groot netwerk weet hij de deals te sluiten nog voor deze officieel op onze website gepubliceerd staan.

Andrea Smeets-Schröders
Directrice

Ruime juridische en financiële kennis zorgen voor overzichtelijke dossiers, up-to-date financiële overzichten en duidelijkheid in betalingen. Haar ervaring, communicatieve vaardigheden en snelle werkwijzen creëren de ideaal situatie voor tevreden (ver)huurders!

Sidney Henriquez
Makelaar

In veel gevallen zorgt Sidney voor de verhuur van uw woning. Hij voert de bezichtigingen uit en zorgt dat u de beste huurders krijgt. Daarnaast behandeld hij de eindopleveringen, creëert een optimale situatie voor wederverhuur en een minimalisatie van leegstand.

Mylan van Duurling
Financieel Manager

De communicatie met verhuurder, huurders en technische dienst wordt opgepakt door Mylan. Hij staat full-time tot ieder zijn beschikking en zal vragen op een creatieve en uiteraard correcte manier oplossen. Geen duidelijk antwoord is dan ook geen antwoord in zijn optiek!

Onze missie

geWOON Vastgoedbeheer wil het beleggen in vastgoed voor iedereen bereikbaar maken door de zorgen weg te nemen en enkel de voordelen van investeren in woningen naar voren te halen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Volledig ontzorgt beleggen met de beste ondersteuning.
  • Geen omkijken naar huurpenningen en telefoontjes over problemen.
  • Regelmatige inspecties van uw vastgoed. 
  • Fiscale voordelen van professionele vastgoedmanager. 
  • Samenwerking met een gespecialiseerde partij die graag ondersteunt in de groei van uw portefeuille.